2023-05-27 710 瀏覽
今日嚟到依間日本壽司店竟然有驚喜,店舖雖然細細,但冷氣足夠,坐得舒服,師傅仲介紹唔同種類嘅食物,今日令我了解更加多日本壽司來源三文魚盛盒$78,入面包括有三文魚,三文魚腩,火焰三文魚,辣味三文魚,三文魚小卷壽司,鍾意食三文魚嘅朋友仔就一定要揀,可以是盡唔同嘅款式,三文魚夠晒新鮮又冇魚腥味,每一啖都細爵慢慢品嚐,三文魚味道鮮美,夠柔嫩,肉質細嫩,富有彈性三文魚子海膽井$268,三文魚子海膽丼份量相當多,表面鋪滿了滿滿的三文魚子和海膽,入口三文魚子卜卜脆,鹹鮮的味道,帶有魚油甘香,很新鮮,海膽入口鮮甜,味道香濃,鮮味十足和珍珠飯一齊食,有多重口感, 十分滿足,非常飽肚刺身盛合$248外觀非常精美,切得又齊整一眼就望到非常新鮮,入面有甜蝦,帶子,海膽,魷魚卷,真鯛,油甘魚,同埋三文魚,海膽嘅味道非常鮮味,口感又夠柔軟,仲有濃郁嘅海洋風味,這個刺身盛盒,有多款刺身,三文魚,油甘魚,真鯛,甜蝦,帶子,海膽魷魚卷,𩶘魚,三文魚入口有口感,在口腔裏慢慢咀嚼,慢慢滲出魚油甘香,正,真鯛鮮味有口感,仲非常厚身,口感一流,甜蝦和帶子都很新鮮,海膽魷魚卷入口多重口感,海膽鮮甜甘香,𩶘魚也很鮮甜,每款刺身都很
刺身盛合$248外觀非常精美,切得又齊整一眼就望到非常新鮮,入面有甜蝦,帶子,海膽,魷魚卷,真鯛,油甘魚,同埋三文魚,海膽嘅味道非常鮮味,口感又夠柔軟,仲有濃郁嘅海洋風味,這個刺身盛盒,有多款刺身,三文魚,油甘魚,真鯛,甜蝦,帶子,海膽魷魚卷,𩶘魚,三文魚入口有口感,在口腔裏慢慢咀嚼,慢慢滲出魚油甘香,正,真鯛鮮味有口感,仲非常厚身,口感一流,甜蝦和帶子都很新鮮,海膽魷魚卷入口多重口感,海膽鮮甜甘香,𩶘魚也很鮮甜,每款刺身都很新鮮,大讚

• 火炙壽司盛盒