2019-03-12 101 瀏覽
次次經過新都會廣場都見到勁多人排隊,搞到心思思想試吓呢間Cafe。有次同中堂聚會,就揀咗呢間Cafe試吓。嗰陣都等左成半個鐘先有位,好似大概七點幾平日,心諗唔通真係咁好食,平日都咁多人排。咁我就點左一個牛肉壽喜燒, friend就點左鹿兒島漢堡扒蛋包飯我自己覺得個壽喜燒真心好正,啲牛肉幾嫰有肉汁,個湯底都啱啱好。試過朋友少少蛋包飯我覺得個漢堡個份量其實都幾多如果細食嘅話可能食唔晒。牛肉漢堡係例子鹿兒島,比起平時食嗰d juicy啲,都唔錯。跟住我哋就點左個士多啤梨西多士,本身想食疏乎厘Pancake,但點知佢係限時發售,不過都有少少貴,加埋一成$160,不過啲士多啤梨全部都好新鮮好大粒又甜,都值回票價嘅!

2019-02-10
30 分鐘 (堂食)