2022-07-08
˚‧º·𓂂˚‧º·𓂂 ⃞⃛୭ᐝ 樂意點心🧆尖沙咀° 𖥧𖡆𖦥ꔛ☆*゚(๑⃙⃘´ಲ`๑⃙⃘ )=͟͟͞͞ ᵏ ⁱ ⁿ ᵒ ᵏ ᵒ ꕀ ᐝ˓◞˂̵✧最近一直都好想食點心🥢朋友帶我漢口道見到間樂意點心餐廳🥧入到去店務員姐姐勁好招呼🤭❤️方面我哋揀咗:白桃烏龍🥰味道非常之特別🫰🏻平時食點心來來去去都係食嗰啲~叫店務員介紹一下🤭佢推介左個絕配套餐俾我😳我心諗食點心都有套餐?𓆸 ॱଳॱ ⸜ ̠ꌇི͚̠⸝ 𓌉◯𓇋 ⸝⸝⸝ 𓎩 ⸝⸝ 𓌈˒˒* ⸜ ̠ꌈྀ͚̠⸝◾️絕配套餐💰$68位▫️雲腿雞腳燉花膠湯(餐)滋陰養顏🔥花膠爽嫩!雞腳亦含豐富的鈣質及膠原蛋白😁味道清甜可口😍🔥▫️籠仔蒜蓉海蝦飯(餐)蒜香海蝦😳蝦食完一隻又想食一隻!蝦的味道滲哂入飯~仲聞到震震荷葉香😗▫️鮮蝦菜苗餃/2件(餐)鮮蝦肉質爽口彈牙,菜苗夠香😍▫️安蝦鹹水角/2件(餐)最近我都好鍾意食煎堆,鹹水角😆鹹水角餡料鹹鹹der~皮就甜甜💗好好食勁滿足🥳另外我哋仲叫咗👇🏻◆潮州粉果/2件一睇就知我係潮州妹啦😆!潮州粉果又點可以錯過🎉◆鮮竹牛肉球/2件牛肉球兩件每人一件啱啱好😍配上佢情人喼汁!絕配組合◆麥味雞蛋散/3件條蛋散勁大舊🤣食落去爽爽脆脆!仲有啲麥芽醬喺度☺️!◆水果茶◆楊枝甘
⃞⃛୭ᐝ 樂意點心🧆尖沙咀° 𖥧𖡆𖦥
最近一直都好想食點心🥢
朋友帶我漢口道見到間樂意點心餐廳🥧
入到去店務員姐姐勁好招呼🤭❤️
方面我哋揀咗:
平時食點心來來去去都係食嗰啲~
叫店務員介紹一下🤭佢推介左個絕配套餐俾我😳
我心諗食點心都有套餐?
◾️絕配套餐💰$68位
▫️雲腿雞腳燉花膠湯(餐)
滋陰養顏🔥花膠爽嫩!
雞腳亦含豐富的鈣質及膠原蛋白😁
味道清甜可口😍🔥
▫️籠仔蒜蓉海蝦飯(餐)
蒜香海蝦😳蝦食完一隻又想食一隻!
蝦的味道滲哂入飯~仲聞到震震荷葉香😗
▫️鮮蝦菜苗餃/2件(餐)
鮮蝦肉質爽口彈牙,菜苗夠香😍
▫️安蝦鹹水角/2件(餐)
最近我都好鍾意食煎堆,鹹水角😆
鹹水角餡料鹹鹹der~皮就甜甜💗
好好食勁滿足🥳
另外我哋仲叫咗👇🏻
一睇就知我係潮州妹啦😆!
潮州粉果又點可以錯過🎉
◆鮮竹牛肉球/2件
牛肉球兩件每人一件啱啱好😍
配上佢情人喼汁!絕配組合
◆麥味雞蛋散/3件
條蛋散勁大舊🤣食落去爽爽脆脆!
仲有啲麥芽醬喺度☺️!
◆水果茶◆楊枝甘露
你冇睇錯啊呢度係有水果茶,水果茶青青甜甜
同埋楊枝甘露飲😆
以後又可以多一個飯堂👅
話說我地食食下餐廳出面都好多人等位到🤣
而且成餐飯$220有找🎉
༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶
(⁎⚈᷀᷁ᴗ⚈᷀᷁⁎)如果鍾意我嘅分享記得fσℓℓσω我 ◡̈ ༘ 謝謝
₊˚· ७── ⁼³₌₃
˒˒✩⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝ͯ⃝ 樂意點心