~ 好耐無去食燒烤串燒🍢, 諗記又想食, 就揀返這間在深水埗就脚既尼食~ ~ 坐低第一件事就係要下單我最鍾意既世一燒雞脾🍗!鍾意呢度將雞脾去左骨尼食仲好大隻, 雞皮燒得好香脆, 啲肉質又軟淋多汁🤤, 好好味~~ 本來已經好鍾意食脆香🦑墨魚咀 , 加上鍾意呢到既調味份外和味, 同埋整得特別爽口既口感, 添加少許辣椒粉更是一絕👍🏻~ ~ 唔只第一次食既🐐燒羊面筋, 鍾意佢沒有好重既羊蘇味, 而且好有咬口, 餸酒🍶無得彈~~ 燒潮汕🐟馬鮫魚肉丸每串有4粒, 燒得很香而肉質仲係又淋又多汁又好彈牙😁~~ 蒜香生燒生蠔🦪又係我既另一必食, 唔理🌶️加辣或不辣, 都鍾意食到佢既鮮味, 而且又肥美大隻~~錫紙麻辣大白蜆🫕, 滿盤都係滋味既粉絲同埋蜆, 好香好入味~全部都好好味😋😋期待下次再黎食💯

全部都好好味😋😋期待下次再黎食💯