2021-11-16
今日又荃灣西跑步去到深井 💪💪用咗一個鐘頭跑過去,所以梗係要呢下肚啦~~😌😌到深井特登去search下有咩cafe☕可以hea下同chill下,深井cafe選擇唔多,search到呢一間cafe, 入到去都係簡約嘅設計,呢度嘅員工都非常nice, 佢教我直接用QR Code直接落單,上咗下openrice search咗下,知道呢度都非常多美食😋,由於都係時間上早所以試下佢個自選早餐, 揀咗黑松露炒蛋 ,牛仔腸同埋酸種麵包🤤,整多杯凍latte, 嚟到賣相非常唔錯 首先試咗佢個黑松露炒蛋先,口感入口即溶仲有非常濃沃嘅黑松露味,再試埋佢個酸種麵包超級鬆軟🤤🤤,佢個腸都係非常之好味,一d都唔咸同肥膩,不過杯latte就爭少少冇乜特別tim,平日嚟講都唔少客人,相信假期都要等下位, 佢嘅招牌菜色仲有好多,我見佢啲意粉都非常吸引,下次再嚟試試試先!❤🧡💛💚💙
用咗一個鐘頭跑過去,
所以梗係要呢下肚啦~~😌😌
到深井特登去search下有咩cafe☕
可以hea下同chill下,深井cafe選擇唔多,