2024-03-12 909 瀏覽
本身都係諗住因為有FTISLAND應援先會去幫襯。cafe第一日開始營門嗰陣時就已經諗住去幫襯,本身都係諗住去打下卡,但係估唔到食物嘅質素非常ok😋 無論係擺盤同埋食材一啲都唔hea。餐廳仲好得意將啲menu轉咗做好可愛嘅名。厚身多肉李洪基=安格斯牛肉漢堡,個burger啲肉好juicy,同埋剛好係medium well,唔太生又唔太熟唔會好嚡;狎鷗亭王子=All day breakfast, 煙三文魚都大大塊;Primmadonna=Carbonara, 個汁好濃係我鍾意嘅味道。最驚喜嗰個就係鹹蛋黃炸雞,出奇地好食encore咗好幾次...到應援最後一日,我哋特意早一日預訂嗰隻西班牙乳豬,乳豬非常之出色好脆啲肉好嫩,如果多人gathering真係好推介食呢款。雖然已經過咗FTISLAND嘅應援相信我之後都會繼續幫襯。
本身都係諗住因為有FTISLAND應援先會去幫襯。
餐廳仲好得意將啲menu轉咗做好可愛嘅名。

雖然已經過咗FTISLAND嘅應援相信我之後都會繼續幫襯。
安格斯牛肉漢堡/All day breakfast/Carbonara/鹹蛋黃炸雞.....
2024-03-01
  • 西班牙乳豬