2022-07-19 36 瀏覽
˚‧º·𓂂˚‧º·𓂂 ⃞⃛୭ᐝ MOOMOO漢堡包店° 𖥧𖡆𖦥ꔛ‬☆*゚(๑⃙⃘´ಲ`๑⃙⃘ )=͟͟͞͞ ᵏ ⁱ ⁿ ᵒ ᵏ ᵒ ꕀ ᐝ˓◞˂̵✧諗住是但喺觀塘附近食個快~點知遇到驚喜漢堡店🤤👍🏻餐廳仲設有out Door🚪而且店務員超級好🫢我同朋友想一人一半🥯店務員幫我哋切開咗🤤💕𓆸 ॱଳॱ ⸜ ̠ꌇི͚̠⸝ 𓌉◯𓇋 ‎⸝⸝⸝ 𓎩 ⸝⸝ 𓌈˒˒* ⸜ ̠ꌈྀ͚̠⸝◆經典之堡 $60 外軟內脆牛油烤烘麵包🥯美國車打芝士新鮮手打優質美國穀飼牛肉😍新鮮嘅生菜同蕃茄配上秒制嘅MooMoo汁啖啖肉又唔膩~而且超級足料👍🏻◆鹹蛋黃雞堡 $69牛肉成日食!見到呢個鹹蛋黃雞漢堡好似好特別咁咸蛋雞,生菜,番茄🍅OMG!對於鍾意食鹹蛋黃嘅我覺得超級正~呢個漢堡特別得來嚟好食😋◆芝士肉醬薯條配汽水 +$29 (跟餐)芝士配肉醬不錯,每條薯條都沾滿美味的肉醬同芝士💕◆炸洋蔥圈熱辣辣的炸洋蔥圈😍雖然係有少少熱氣但真係食到唔停得口💕◆ 檸檬冰茶酸酸甜甜💕幾解渴❤️༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶(⁎⚈᷀᷁ᴗ⚈᷀᷁⁎)如果鍾意我嘅分享記得fσℓℓσω me ◡̈ ‎ ༘༘ ₊˚· ७── ⁼³₌₃ ˒˒✩⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝ͯ⃝ MooMoo≋ ≋ 觀塘巧明街94-96號鴻圖
˚‧º·𓂂˚‧º·𓂂
⃞⃛୭ᐝ MOOMOO漢堡包店° 𖥧𖡆𖦥
諗住是但喺觀塘附近食個快~
點知遇到驚喜漢堡店🤤👍🏻

新鮮嘅生菜同蕃茄配上秒制嘅MooMoo汁
啖啖肉又唔膩~而且超級足料👍🏻

◆鹹蛋黃雞堡 $69
牛肉成日食!見到呢個鹹蛋黃雞漢堡好似好特別咁
咸蛋雞,生菜,番茄🍅
OMG!對於鍾意食鹹蛋黃嘅我覺得超級正~
呢個漢堡特別得來嚟好食😋

◆芝士肉醬薯條配汽水 +$29 (跟餐)
芝士配肉醬不錯,
每條薯條都沾滿美味的肉醬同芝士💕