難得放假~約friend子入荃灣食下野! 雖然感覺有d遠,但係原來shuttle bus好快咋, 10分鐘就有一班。入到黎好似去左度假,異常地興奮。平時會訂台的我,今次純碎walkin, 不需要等位。靚姐姐就帶左我地去窗邊坐低,十分舒適。午餐是有時日西式午餐及中菜套餐,也有A La carte.今次決定食中菜套餐啦,但會激發選擇困難症,因為實在太多選擇! 有幸光臨的朋友一定會明白。只需$115/位 (2人起) 就可以食到2款前菜,1個湯,1碟菜,1個主食。實在抵!大家可以睇d相感受下個份量有幾大。澄子食唔曬啊!不得不說鎮江排骨十分出色!! 燉湯也是暖暖滴,同fd子食左一個既有驚喜又滿意的午餐!最後餐廳會比shuttle bus free coupon出返去,其實真係好方便! 亦非常適合一家大細黎食!

午餐是有時日西式午餐及中菜套餐,也有A La carte.
大家可以睇d相感受下個份量有幾大。澄子食唔曬啊
!

米粉不錯! 蝦肉彈牙爽口,似新鮮蝦 !米粉完全不油膩,放心!
鎮江排骨半肥瘦 good good eat!! (澄子食到一半先記得影相,唔好意思! )
2017-10-10
  • 鎮江排骨