2019-01-18 250 瀏覽
今日同朋友係旺角tea一tea 朋友上次食過呢間話好食 決定要再戰咁話黎既時間因為仲好早 除左我地之外得一枱客 地方好大好光猛 都幾舒服我地叫左三杯特飲 特別推介係Marry me 除左岩哂打卡之外 佢用西柚汁做底 加左blueberry同raspberry 甜甜地帶少少酸 非常好飲食物方面 Bulgogi Fajita係韓式牛肉位 裡面有mozzarella同jalapeno 睇佢外表冇乜特別 但味道都唔錯 另外當然唔少得炸雞 我地叫左soy barbeque whole chicken 味道非常好 朋友話有少少辣 我就覺得唔辣 雞肉好嫩口 炸既時間岩岩好 唔會太乾 炸雞仲撈埋d年糕 點埋d汁食 好惹味總結:呢幾年香港開左好多韓國引入既炸雞 食過咁多間 炸雞黎講呢間係數一數二 唯一扣少少分係食物款式唔算多 另外因為餐廳係登打士廣場二樓 我地食食下都聞到樓下攻上黎既臭豆腐味 大家要有定心裡準備一定會再戰!

一定會再戰!

Don't know why