2019-08-23 505 瀏覽
夏日炎炎,老細話食大家同事食lunch,日日午餐都離不開肉食,所以今日老細就話不如食餐好味又健康既素餐。聽老細講原來佢之前食過幾次呢間餐館,話啲齋菜好好味而且好有特色。今日有幸跟老細一齊去品嚐,等我一試便知佢龍與鳳😋由老細發板叫左好幾樣菜,先講一講菠蘿咕嚕肉呢一味素食,咬落去咕嚕肉第一啖口感,真係好似真嘅咕嚕肉口感,口感非常之好。叉燒炒蛋係咁多味菜之中我食得最多份量嘅,原因無他真係好好食,直情想encore🤤,其他菜式都唔錯。本身咁大個人都係食過幾次素食,估唔到老細介紹呢間素食餐館味道如此之好,可能以後我逢初一、十五都搵埋屋企人嚟食返餐齋。健康人生由我做起!值得推介菠蘿咕嚕肉、叉燒炒蛋!

值得推介菠蘿咕嚕肉、叉燒炒蛋!
菠蘿咕嚕肉、叉燒炒蛋、欖菜肉鬆豆角、鎮江五花腩、上湯鮮竹浸時菜、醬爆肉茄、瑤柱扒時菜
2019-08-20
10 分鐘 (堂食)
  • 菠蘿咕嚕肉
  • 叉燒炒蛋