2021-08-03
室內嘅空間唔大但係整體感覺來講係好舒服,有一種去咗韓國Cafe嘅感覺🥰 Cafe內嘅Menu相比起其他嘅話係比較抵,而且味道都唔會輸蝕❗️😘😘😘嘢飲平均來講都係40蚊內😋叫咗一份Tiramisu,無論外觀來講定係味道絕對對得住價錢,性價比來講都算好🤣另外都叫咗兩杯嘢飲,個人來講就比較鍾意dark chocolate milk🥰既可以打卡又好飲😋另外因為本人唔係太好咖啡,所以就覺得冇咁好飲。但係鍾意咖啡嘅人士,應該對於呢杯嘢飲嘅評價應該會唔錯❗️ 所以呢個屬於係個人口味唔同😚咁岩撞正有韓星生日應援,牆上都會有明星嘅相片同埋其他應援物品,室內同埋室外都會有🤣室外都會有打卡嘅地方,所以都唔一定要喺室內😘整體來講對呢間Cafe嘅評價都唔錯,係覺得可以再去嘅Cafe😘😘❗️個人建議如果嚟打卡嘅話,着長褲嘅話打卡都幾靚💯🤣🤣因為如果着短裙嚟嘅話,喺室外影相就會有好多蚊😹😹