2022-06-10
收工突然好大雨,為左唔想整濕自己,其中一個方法就係食埋飯先返去印度餐一直係我想試既野,但一直未有勇氣,既然上天今日比機會我,就搵左間多香港人去食既印度餐,希望會接受到餐廳環境幾舒服,伴隨有印度feel既舞典,不過可惜冇位跳舞😂Chicken Tikka 香草串燒雞柳放係鐵板上面,既可以不斷保留食物溫度,又唔會破壞肉質,感覺比較辣,唔食得辣真係唔好試,串燒黎講肉質依然好JuicyCheese Naan 芝士餡餅濃濃既芝士香味,熱辣辣既薄餅Cucumber Breeze係一款 signature cocktail,入面有 Gin, cucumber, mint, lime, simple syrup,塊薄荷葉飄浮係杯 cocktail上面感覺好寫意,味道好清新,同食物既味道形成強烈對比So far 呢到真係冇令我失望
Chicken Tikka 香草串燒雞柳
Cheese Naan 芝士餡餅
濃濃既芝士香味,熱辣辣既薄餅
Cucumber Breeze
So far 呢到真係冇令我失望