2022-06-03
🍝Bookmark左呢間西餐好耐,一直都未食到😃 見有好多好評,今日終於都黎試拉😝😝巴馬火腿煙肉闊條麵($118)吾記得items全名,影完一輪相都仲keep到食物既溫度,闊條麵條條分明,吾會乾到一pat癡埋一齊🤗都幾好味😚😚香蕉士多啤梨榛子朱古力忌廉班戟($78+$10)淨係望張相都覺得心動🤣擺盤靚,班戟皮好軟熟,雪糕要額外加$10,怕雪糕好快會溶既朋友仔記得叫後上丫🍧🤭🤭Matcha Latte普普通通,抵讚既係吾會太甜/太淡,鍾意偏苦既抹茶控就吾岩了😆📍INN - I’m Not Nothing九龍灣展貿徑1號E-Max 國際展貿中心地下21-23號舖#ktravelneat九龍灣 #ktravelneat觀塘線 #ktravelneat咖啡店 #ktravelneat推薦 #香港美食 #九龍灣美食 #九龍灣好去處 #九龍灣cafe #九龍灣展貿 #西餐廳 #九展美食 #hkcafe #hkfoodiegirl #hkfoodstagram #hkdrinkstagram #chill1chill
巴馬火腿煙肉闊條麵($118)
香蕉士多啤梨榛子朱古力忌廉班戟($78+$10)
Matcha Latte
📍INN - I’m Not Nothing