餐廳: 桃園制作粥麵餐廳 (慈雲山中心)
資訊:

2018-08-01 212 瀏覽
平時放假超級唔鍾意食茶餐廳, 因為返工一日都食足三餐㗎啦 , 不過呢間桃園製作係靚啲嘅茶餐廳, 我放假都唔知第一次食佢啦。 今日又再次嚟食佢今次食lunch ,嗌左一個咖哩薯仔牛腩飯, 另一個就嗌咗黑松露叉燒蔥花炒飯, 呢度如果嗌嘢飲凍飲就加三蚊, 不過呢度好在呢如果你跟咖啡佢係即磨咖啡嚟嘅。 因為我唔鍾意飲過啲港式咖啡比較酸, 我只飲即磨咖啡。現場環境坐得舒服嘅茶餐廳價錢又唔係特別平不過而家食飯係咁上下價錢佢賣相ok不過今次就少少失準角牛肉咖哩冇乜味呀淨係得個辣味杯茶今日好淡。。。。個炒飯冇黑松露味道 , 啲叉燒粒仲要乾到好似啲臘肉咁唯一今日冇失手嘅就係呢杯即磨咖啡同埋今日嚟食真係有啲失望因為好多烏蠅周圍飛我食一餐飯起碼撥手撥咗20次。😞😞

現場環境坐得舒服嘅茶餐廳

價錢又唔係特別平不過而家食飯係咁上下價錢

佢賣相ok不過今次就少少失準角牛肉咖哩冇乜味呀淨係得個辣味

杯茶今日好淡。。。。

個炒飯冇黑松露味道 , 啲叉燒粒仲要乾到好似啲臘肉咁

唯一今日冇失手嘅就係呢杯即磨咖啡