2022-06-14
元朗YOHO li間Urban開左好多年, 回想初初排哂長龍真係誇張, 店家啲麵包同蛋糕一向都高質, 連堂食嘅西餐都好好食, 黎開YT帶住Boy都係要入mall食🫣(利申自己一向有幫襯小店架🫣).🍴****餐廳有IKEA BB櫈架**** 真係好重要❗️要讚店員set櫈都無話唔耐煩👍好熱心n NICE👍, 睇得出店員們相處好融洽😂.#bb櫈🍴慢烤香草🌿春雞*全隻*會唔會勁抵食? 個set有全隻慢烤春雞+一款pasta, 隻雞原隻上見到面頭大量香草🌿製作認真. 比正常烤嘅時間同溫度再調較而用多左時間烤成嘅雞肉特別嫩滑, 同埋易切, 加上成隻燒雞竟然無一part係嚡!!👏🏻 2個大人share份量真心多, 抵食推介!🍴三文魚菠菜忌廉意粉以幾大塊好味煙三文魚鋪意粉上面, 喺意粉入面嘅煙三文魚就係熟gei👍好足料, 意粉整得剛好Al Dente口感, 佢足料個點就係菠菜同三文魚份量夠, 忌廉汁濃稠度好好, 條條意粉都超級掛汁.🥣餐湯嗌li張menu嘅set最抵我覺得係唔使加$18有龍蝦🦞湯同Peach Tea. 近排大熱嘅龍蝦🦞😂湯味道濃, 𢳂起有小龍蝦🦞肉呢. Peach Tea夠哂大杯又好飲
#bb櫈
慢烤香草🌿春雞*全隻*
三文魚菠菜忌廉意粉
🥣
餐湯
嗌li張menu嘅set最抵我覺得係唔使加$18有龍蝦🦞湯同Peach Tea. 近排大熱嘅龍蝦🦞😂湯味道濃, 𢳂起有小龍蝦🦞肉呢. Peach Tea夠哂大杯又好飲.
🍰
招牌切件蛋糕
我Boy坐到成餐飯點都要獎勵下佢嘅😂蛋糕喺出面cake櫃揀, 我地揀左NY Cheesecake, 好味唔會過甜, 食得出sour cream同濃厚忌廉芝士, 認真製作嘅cheesecake餅底造到上埋個邊Good!