2015-05-10
適逢母親節,試試新分店!已訂座,毋需等候,早已執好枱。某D放題明明早已訂座,但仍需排隊等候執枱、埋單,等好耐未入到座!估計係人手充裕,人流安排得好之故👍👍整體服務質素堅值得讚!食物上得好快好準,服務生很有禮,而且定時自動加茶👍👍食物可保持水準,和舊分店一樣!剌身新鮮、種類算少最喜歡嘅和風牛肉粒入味,唔韌、炒帶子唔黐牙、唔多油;焗蠔即蠔,配以少沙律醬、煙肉、洋蔥、蟹柳,一併入口感覺很豐富以上全部有encore! 焗元貝都ok,只是略重牛油味!今次再試埋火鍋,豬骨湯底好濃,配料都合格;鰻魚炒飯都唔錯,好足料,味道濃香又唔覺咸;燒蝦、劍魚乾、炸雞軟骨一定要試,尤其雞軟骨,香口又爽口!今次實在食咗好多嘢!加埋啤酒梅酒汔水清酒任飲,好滿足的晚餐!