以為清真食物只係無豬肉咁簡單,老闆娘話食材來源同處理都好講究,長知識。一邊等一邊同老闆娘傾,了解到佢開呢間店嘅原因。除左方便購買清真食物,佢仲想畀人知道清真食物都有好多選擇,都可以食漢堡包同Pizza㗎。🍔FISH BURGER W/Fried & Coke $53即叫即整,就算返到屋企先食,魚柳仲脆。醬汁同平時食開係有啲唔同,有啲香料味。🍟薯條都係即叫即炸,配上椒鹽,幾特別。忍唔住即刻食左幾條,真係唔使茄醬都好味😋。咖哩什豆飯 $40唔知叫咩名,辣辣地,無肉,咖哩汁。第一啖唔辣,香料味濃郁,越食越辣,不過又辣得好過癮,一啖接住一啖,食唔停😆。CHEESE PIZZA 9” $65薄批,同平時Pizza味道有啲分別,清真風味,幾特別。我鐘意芝士蕃茄呢啲基本組合,芝士唔算多,唔係好拉絲。💬經濟抵食之選,真係朗屏站下面1-2分鐘路程。唔想等可以先打電話落單,自取跟住就搭西鐵,勁方便。

魚柳包

咖哩什豆飯 $40