2016-08-21
好幾次經過呢間餐廳,比佢裝修吸引左,上星期就決定同朋友Book左呢度一試,裝修同座位舒適度都不錯。侍應介紹加$20可以加爐端燒,朋友都係食肉之人,所以就加左。當日座位不滿,而且食9:30個輪⋯但上食物速度真係覺得好慢。黎左一碟生牛肉後就一直等⋯⋯⋯後來請侍應幫我地跟單先發現爐端燒好多選擇都冇!個位女侍應態度亦好晦氣,所以當下真係有d嬲!後來另一位著西裝既男士剛好經過,就主動黎幫我地跟進。解釋原來佢地都唔知道原來大部分燒肉類都賣哂~仲主動幫我地除消爐端燒收費。壽司同其他熟食都不錯,令我有點驚喜既係佢地壽司塊紫菜係脆既~唔同一般放題餐廳,總係令人感覺放左好耐。不過我最愛既魚生就唔係太新鮮,而且好多碎冰痴住舊魚生希靈魚亦有怪味。冇得食燒肉,其他熟食好幾款都冇⋯包括我最想食既流心蛋或者係尾段⋯好多野已經賣哂,我都冇怪佢地。但我覺得處理手法好差,好多食物都係要劃幾次單先出比你(咁姐係明明有,但全心唔比我地?!),或者詢問侍應先同你講冇哂!總括黎講餐飯都幾失望,而侍應方面,著西裝既幾位態度非常好同埋樂於幫忙,但當晚另外2位女侍應態度認真麻麻⋯寫好食物紙交比佢地都黑口黑面埋黎拎。廚房出單混亂,同樓面
舊魚生希靈魚亦有怪味。
總括黎講餐飯都幾失望,而侍應方面,著西裝既幾位態度非常好同埋樂於幫忙,但當晚另外2位女侍應態度認真麻麻⋯寫好食物紙交比佢地都黑口黑面埋黎拎。廚房出單混亂,同樓面缺乏溝通~的確有待改善。