2007-05-05 18 瀏覽
起東方新地睇到個廣告, 主題係燕窩tea buffet, 又從來未去過呢度食過, 又有coupon八折, 於是約埋個朋友仔去食喇! 點知去到.....見到個大堂某個corner位(真係corner位)細到我想像唔到, 大家仲問....究竟係咪呢度?! 地方細都唔緊要, 連d食物都係唔多種類都算....仲以為佢有好多款係有燕窩喇, 點知數埋得4-5種, 仲要果d燕窩係得丁丁咁少, 雖然百幾蚊都唔expect好多, 但食物既質數都唔得至弊嘛!我同朋友仔大家食左2 round已經可以食哂佢既食物, 而且所謂既燕窩蛋撻仔未到5點已經唔再refill(buffet 3:15pm-6pm). d蛋糕無特色, 又細舊, 全部都係用豉油碟仔載住, 八折左都唔抵食呀, 我從未食過buffet既飽肚感係得八成, 呢度係我第一次亦係我最後一次!