餐廳: 復興粥麵專家
資訊:

2013-10-25 386 瀏覽
今次第4次黎喇, 係因為有一次去大嶼山拜佛, 坐地鐵中途好肚餓, 於是o係荔景出閘, 咁就發現左呢間粥麵店!!!!!!!!!!!!雖然只係普通一間老店, 但食物既味道卻一點都唔簡單!!!!每次黎都必食既豬手河, 豬手炆得好入味, 皮夠淋, 但裡面既筋彈牙有趙口, 就連普通既豬手都能帶俾你兩種層次....湯底好清甜, 唔係只靠腩汁才有味道, 河粉又夠滑, 最瘋癲既事一碗只係$22, 我地另外仲叫左碟大既炸魚皮, 魚皮唔厚, 炸粉好薄, 所以炸得好脆口, 大size都只收$10....仲有油菜竟然只係$7, 點可能仲有咁平靚正既粥麵店架??!!因為每次黎都唔駛我俾錢, 所以一直都唔知價錢, 今次對我黎講真係一個大發現呀!!!如果我係街坊, 相信我一星期會黎食3-4次走唔甩

雖然只係普通一間老店, 但食物既味道卻一點都唔簡單!!!!

就連普通既豬手都能帶俾你兩種層次....
大size都只收$10....

如果我係街坊, 相信我一星期會黎食3-4次走唔甩

豬手河