2011-10-14 29 瀏覽
最近到尖沙咀開始新的工作,所有環境都要重新適應,包括午飯的地點@v@~~係樂道看到這一間外表不太起眼的食肆剛好有撈丁的食品,就決定於這裏開餐^^~這裏屬於小型的快餐店,要自己到櫃位落單~然後會有人送餐俾你~睇左個餐牌一陣,最後選左黑椒汁雞排撈丁~係薑蔥撈既~~等左5~10分鐘左右就送到~~看雞排傳來陣陣香氣~而且幾香脆~薑蔥味亦好濃(<~~~好鍾意食蔥= v =)拿拿聲影完張相就開動了>v<~~好餓~~哈哈撈撈撈連蔥連薑絲夾起一小撮麵嘗第一口~!嘩@o@~~真係好特別!!好好味@v@~!食得出薑蔥係自家製~薑絲唔會好辣~易入口(<~~~本身不太喜歡薑,都覺得好食^V^~)雞排亦炸得香脆唔會過火!加埋黑椒汁更加惹味!如果同蘭芳園的雞排撈丁相比~我會覺得呢間價錢相宜得黎又會更有特式同好食@v@!只能說真的好好味>v<~!遲d要再去食呢>v<~~~~唯一不太喜歡環境較為逼=P~~其他都很好^^~!
係樂道看到這一間外表不太起眼的食肆
剛好有撈丁的食品,就決定於這裏開餐^^~
睇左個餐牌一陣,最後選左黑椒汁雞排撈丁~係薑蔥撈既~~
等左5~10分鐘左右就送到~~
拿拿聲影完張相就開動了>v<~~好餓~~哈哈
撈撈撈連蔥連薑絲夾起一小撮麵嘗第一口~!
嘩@o@~~
真係好特別!!好好味@v@~!
雞排亦炸得香脆唔會過火!
加埋黑椒汁更加惹味!

只能說真的好好味>v<~!遲d要再去食呢>v<~~

~~唯一不太喜歡環境較為逼=P~~其他都很好^^~!
雞排撈丁
2011-10-06
5 分鐘 (堂食)
雞排撈丁