2024-09-22 576 瀏覽
全港唯一緬因貓主題 Cafe,一個比大家抖一抖的喘息空間。貓貓超巨型,有1.1米長,以為會好惡,點知都係好平易近人。食飯嗰陣仲會坐係我隔離陪住我食,下次就算一個人嚟都咁洗驚好lonely ~食飯方面,主要係日/西式料理,質素都幾好。烤焗法國黃油雞配薯菜燒汁新鮮烤焗,需時20分鐘~熱辣辣,香氣撲鼻,肥美飽滿。雞髀雞胸肉質都不粗糙,保持肉嫩。柚子胡椒青囗扁意粉配忌廉汁忌廉汁帶柚子的清香和微辣味道完美融合,清爽而不膩,加上海鮮小青口,令意粉更豐富。最後,更點了甜品—檸檬桑莓流心muffin,鬆軟無比,清香可人 。飲品:WISH 紫夜星願&熱帶風情讓我擁抱夏日活力🌞前者係碟豆花X tonic X洛神花茶 X檸檬汁調配嘅特飲,以花香為主,飲完身體好似放鬆咗。後者以熱帶風情為靈感 ,fruity味突出,酸酸甜甜,又可以提升免疫力。同時,推廣素食文化,提供素食選擇,鼓勵更多人踏上素食之旅!

全港唯一緬因貓主題 Cafe,一個比大家抖一抖的喘息空間。

柚子胡椒青囗扁意粉配忌廉汁

同時,推廣素食文化,提供素食選擇,鼓勵更多人踏上素食之旅!