2021-01-26 154 瀏覽
味千拉麵×惡魔雞煲醬味千拉麵最新口味係同惡魔雞煲醬合作😋平時都有買過呢款雞煲醬返屋企整雞煲,覺得好好食,仲有推介比d朋友。估唔到味千竟然推出呢款拉麵😍 呢排夜晚禁堂食,其實都驚買到返去唔熱,味千呢個外賣盒可以完勝了。因為佢提供埋自然發熱包😛連高質膠碗, 返到屋企只要跟指示,幾分鐘就出晒煙啦,熱騰騰嘅拉麵就可以享用。成個拉麵餐88元,有埋飲品同小食,小食都係用左個高食本微波爐盒盛載,方便返到屋企叮。講完包裝,講下食物先,拉麵湯底當然得輸,客人可以選3種辣度,我就試最少辣。雞肉足料夠多同滑du du,仲有d青椒紅椒配料,變成左fusion 版拉麵,幾特別,大大碗實夠飽.  小食金菇牛肉卷係勁大條,而且金菇足料,仲有芥辣醬送埋。跟餐揀返d 日式特飲先:白桃乳酸特飲,酸酸地甜甜地好開胃怡神。
味千拉麵×惡魔雞煲

外賣自取