有良心又高質的雞煲和牛放題首先,入口唔算難搵,係商業大廈入面入到去服務好好,未到齊都叫你坐低先,飲住野等揀好食298 食澳洲和牛餐,下次要食和平要預早book定先有😭店員會先上一個鮑魚海鮮雞煲,食完之後會上齊澳洲和牛,頂級牛小排,牛白肉,牛肩胛,豚肉片豚肉片有驚喜,不過只尸都係食牛,個人喜好澳洲和牛,嫰口d,牛小排都吸引,牛白肉即係牛脂肪,燒烤會好好食,火鍋就會留一層油騷味,未必個個岩食,我就會用兩片和牛夾住牛白肉,食落去就好似食肥牛咁🤪🤪呢到仲一大埋基本配菜,都係d急凍野黎,我就DIY左一個響鈴墨魚滑餃,拆開響鈴片,包住墨滑,出面咁就又幾十蚊一碟喇,慳番最後,食足3個鐘,加埋Oreo曲奇,同滿滿果肉嘅士多啤梨雪糕,食飽晒🤭🤭 芒果雪糕同泡芙就唔建議啦仲有會員制度😂😂📍熊本牛涮鍋地址:尖沙咀山林道21號永勝商業中心2樓A號舖#hkfoodie #hkfood #hkig #hkigfood #foodmap#food #尖沙咀美食 #佐敦美食 #和牛 #雞煲 #火鍋 #異世界生活的大食仔
有良心又高質的雞煲和牛放題

首先,入口唔算難搵,係商業大廈入面
入到去服務好好,未到齊都叫你坐低先,飲住野等

呢到仲一大埋基本配菜,都係d急凍野黎,

芒果雪糕同泡芙就唔建議啦

仲有會員制度😂😂