2019-12-21 97 瀏覽
環境: 位於荃灣廣場旁邊非常就腳店內裝修十分別致,略帶外國藝術風格。服務: 店員服務認真,如果多點笑容會更好。食物方向(依上菜次序): 最先上既係酸甜蘿蔔,作為前菜打頭陣絕對適合,睇得出店家有心思。叫左一杯自家製蘋果雪梨山楂水,感覺好健康,甜味拿捏得恰到好處,放耐左會有沉澱物係杯底,證明真材實料。18蚊黎講好抵食,都幾大碟,味道略帶微辣亦微酸,蒜香十足。大大碗芹菜湯餃都只係35蚊。用料盡不馬虎,因為係open kitchen 既關係,見到有店員係到努力包緊餃。即叫即做整次新鮮。69蚊既雙拼組合亦好值得點。質素亦絕對對得住個價錢。野菌煎餃外脆內多汁,用左野生松茸,好香菌味。黑松露芝士煎餃入面充滿cheese,入面叫肉亦有大量黑松露粒,好好味。黑松露餃必點。櫻花蝦雞翼(極力推薦)雞翼用蜜蜂燒完,面再有炸左既櫻花蝦,當新鮮即煮即食,真係好岩香港人岩口,又夠香,又甜甜地咁,絕對有下次。
環境: 位於荃灣廣場旁邊非常就腳

店內裝修十分別致,略帶外國藝術風格。

服務:

店員服務認真,如果多點笑容會更好。

食物方向(依上菜次序):

酸甜蘿蔔

蘋果雪梨山楂水

涼拌青瓜
18蚊黎講好抵食,都幾大碟,味道略帶微辣亦微酸,蒜香十足。

芹菜豬肉湯餃

雙拼煎餃(野菌,黑松露芝士)
69蚊既雙拼組合亦好值得點。質素亦絕對對得住個價錢。
野菌煎餃外脆內多汁,用左野生松茸,好香菌味。

櫻花蝦雞翼(必叫)
櫻花蝦雞翼(極力推薦)

酸甜蘿蔔
蘋果雪梨山楂水
涼拌青瓜
雙拼煎餃(野菌,黑松露芝士)
櫻花蝦雞翼(必叫)
  • 黑松露煎餃
  • 櫻花蝦雞翼