餐廳: 銀龍咖啡茶座
資訊:

2021-11-21 1403 瀏覽
我以為小小的海旁道應該好容易搵,但我來來回回走咗兩次都發雞盲,最後要打電話問路,原來要跟住行到尾。😅😅我點咗銀龍三寶,包括蛋白腐乳西多士、自家製芒果布甸、自尊奶茶王。蛋白腐乳西蛋士新鮮炸起,熱辣辣上枱,的確係好香嘅。西多士咸咸地又有牛油香,就略嫌唔夠腐乳香。總括都係好味嘅但好似貴咗啲!芒果布甸多芒果🥭,一罐花奶罐你淋,完全唔吝嗇,$28我覺得超值。我食完仲四4個返屋企😝奶茶係夠熱夠濃,但個人覺得唔夠滑。$20 ok啦。餐廳好乾淨,服務態度殷勤,整體體驗良好!

奶茶係夠熱夠濃,但個人覺得唔夠滑。$20 ok啦。

餐廳好乾淨,服務態度殷勤,整體體驗良好!

蛋白腐乳西多士
自家製芒果布甸