價錢合理,水準高,有誠意既餐廳🥸 晚餐基本上全部食物都好滿意,擺碟都好靚仔,會再Encore! ✨慢煮油封鴨胸伴鄺加西薏米·牛油雜菜$198 🫶🏻🫶🏻推薦!賣相七彩繽紛,以各式蔬菜伴碟,牛油味不算重,完全冇我最怕嘅草青味,食得舒服。而主角鴨胸有驚喜,肉質細緻,入口係淡淡鴨香,無油膩感,好食!✨蜜糖雞翼 $58 🫶🏻推薦!有時食蜜糖雞翼,只有面嗰層係有蜜糖,內裏既肉質係淡而無味。但呢到既雞翼醃製得入味,雞肉香口,蜜糖香甜得黎唔過火,甜度適中,亦做到外脆肉嫩既口感。✨伊雲斯白牛仔肉意粉 $138 🫶🏻推薦!意粉味道出色,每一口都充滿牛肉香,條條分明,唔會痴埋一舊野。食到一大半會有少少膩,但仍然係值得食既菜式,都係會想keep住慢慢食埋佢😋 ✨海鮮龍蝦湯 $78 濃郁嘅龍蝦湯🦞質地濃稠,海鮮足料,亦唔會煮得過火。呢個價錢我會形容性價比幾高,重口味人士會好鍾意,對於我嚟講就濃左啲,兩個人分享啱啱好。

✨慢煮油封鴨胸伴鄺加西薏米·牛油雜菜$198 🫶🏻🫶🏻

✨蜜糖雞翼 $58 🫶🏻