2023-12-14
九龍城美食多,行過見到唔錯就入左去🤭款式都算多,裝修好日式風格,好似置身去左日本咁😚近門口仲有一間房間可以比人聚餐😉午餐都有好多款式揀,望落去好多好正咁🤭諗左好耐揀返最想食既野🤪汁燒牛肉丼😍我好鍾意食牛肉丼飯😋估唔到好有驚喜,仲整得比我心目中更好味😋牛肉好滑,汁燒果然惹味🤤再配埋溫泉蛋一齊食超正😍鮭魚親子丼朋友好鍾意食,所以叫黎食,成日都叫我試下三文魚籽,我唔係太鍾意食,因為之前食親都覺得好腥咁🙈但今次佢叫我食下話比我知咩叫好味🤤我第一啖食落去,估唔到會食到鮮甜既味道😍即刻對三子魚籽另眼相看🤭仲食多左幾啖😆我細心睇,呢間啲三文魚籽同平時既好唔同,佢每一粒都係淺橙色中間有一點係深橙色好特別👍🏻我即刻諗,以後見到呢款嘅要即刻去食🤣午餐定食除了湯烏冬定食唔包味噌湯外,每一款都會包沙律,茶碗蒸及味噌湯🤩店舖仲有好多人氣推介💥下次要黎食晚餐先得,好多都好想試🤭
汁燒牛肉丼😍
鮭魚親子丼
店舖仲有好多人氣推介💥下次要黎食晚餐先得,好多都好想試🤭