食厭咗連鎖店,有時都想試吓新嘢~黃埔開咗呢間韓國小店🤩原來都是呢間餐廳都市樂韓文嘅意思係外賣~所以都好歡迎啲人嗌到會嗰啲嘅🧐見到個餐牌都幾吸引,可惜炸紫菜嗰日賣晒🥹一坐低就有六款前菜,仲可以任添添,比較特別嘅係四季豆,平時喺出邊見唔到有😙泡菜煎餅$58煎得好香,而且入邊有好多泡菜,亦都好好咬口😋韓式香炸雞球$58有屋企嘅味道,但當然做唔到佢咁好食啦🤣熱辣辣外脆內嫩,仲有肉汁添,呢個真係要試吓!感覺唔同平時出邊餐廳食嘅嗰啲炸雞🤩雜菜炒粉絲$58雖然係一個簡單嘅菜式,但係佢炒得好惹味,但又拿捏都唔會好油😝炙燒牛肩胛肉配飯$168果然係招牌菜式,外面炙燒到脆脆地,咬落簿切嘅牛肉,十分香口,醬汁亦都very yum🤤 糖漬檸檬伯爵冰茶$38幾特別有啲似而家好流行嘅檸檬飲品店,不過嗰個茶味會更加出,同埋飲落去更加天然嘅味道🤓
食厭咗連鎖店,有時都想試吓新嘢~黃埔開咗呢間韓國小店🤩

見到個餐牌都幾吸引,可惜炸紫菜嗰日賣晒🥹

泡菜煎餅$58
煎得好香,而且入邊有好多泡菜,亦都好好咬口😋

韓式香炸雞球$58

雜菜炒粉絲$58