2019-02-01 149 瀏覽
呢排夜晚天氣咁凍 最岩就食返碗暖笠笠既拉麵啦!我同朋友通常都會揀小店 較少食連鎖式拉麵店既 呢間鋪頭係I square附近 幾易去 評分又唔差 所以就決定試下啦!佢拉麵同沾麵都幾多款 正常既豚骨又有 一啲特別啲 例如慢煮安格斯拉麵 柚子三文魚拉麵 都有。 不過始終第一次黎 都係食返穩陣啲既好啲 所以嗌左豚骨沾麵同櫻花蝦拉麵,再加左兩款小食豚骨沾麵有得揀凍或者熱既麵 我就揀左熱既 同埋係粗麵黎~其實重有個特濃豚骨沾麵揀 不過我怕太咸就冇要到 而家呢個對我黎講就岩岩好 但可能再重口味啲既朋友都可以試下既!佢一共有三塊叉燒 食落唔怕好硬 因為肥瘦比例都岩 好味😋拉麵既糖心蛋都係十分不錯!朋友就食櫻花蝦拉麵 一黎到時就見到滿滿既櫻花蝦 正!佢底下都有三塊叉燒 相當滿足!小食方面 第一樣係煎餃子 要黎配拉麵係十分適合既!餃子煎得十分香口 脆卜卜又有肉汁 唔錯!第二樣係章魚小丸子 本身都驚拉麵鋪食小丸子會伏 點知又做到外脆內軟既感覺 應該係即刻整 唔係放好耐整返熱既 所以都推介💁🏻‍♀️下次再黎可以試下特別款 感覺值得試下既!

豚骨沾麵

櫻花蝦拉麵
煎餃子
章魚小丸子
下次再黎可以試下特別款 感覺值得試下既!