2017-02-24 693 瀏覽
平時經過都爆場!今日下午見無咩人就去一試,我同朋友分別叫了招牌菜式豬肚雞湯飯 厚豬扒蛋飯,以及是日精選菠蘿生炒骨飯。幸運地最後一個豬肚雞比我地食到 老板娘同我地講平常都是3-4點已經賣晒 例湯更早在兩點無!豬肚雞湯飯:胡椒湯底 冬天食好暖胃 不太辣 好好吃!豬扒蛋飯:起初怕似一般豬扒飯咁會好'un'難咬 但比外面吃的驚喜 雖然很厚但咬落好淋一點都唔乾身 而豬扒既size更比我面大 出面很難搵到咁有水準生炒骨飯:看到時很好奇 因為汁比平常的更鮮紅 吃落很濃味 骨亦是即炸 十分脆 難怪平時咁爆咁多人 原來他們都堅持即叫即造 每天買晒就不會再有免得浪費食物或放隔天如果平時有時間不妨試試此店有時間一定會再去回味一下但位置有限亦比較細小 未必坐得舒服 但服務卻一流
豬肚雞湯飯:胡椒湯底 冬天食好暖胃 不太辣 好好吃!

如果平時有時間不妨試試此店
有時間一定會再去回味一下
但位置有限亦比較細小 未必坐得舒服 但服務卻一流
2017-02-18
15 分鐘 (堂食)
  • 胡椒豬肚雞湯飯
  • 巴西厚切豬扒飯