餐廳: 雲桂香米線專門店
資訊:

2022-01-26 805 瀏覽
星期日趕住喺限晚市堂食前填包肚,去左呢間雲桂香。本身有喺太子嗰間食開,今次我喺銅鑼灣食 叫咗個小辣雲桂米線再加底另上,再用下午茶優惠叫左個凍檸樂。首先就係喺間舖頭食嘢,有機會需要用到普通話,如果唔係未必同阿姐溝通得到。其實喺雲桂香食米線一個小問題,就係每一次都有驚喜,選擇嘅辣嘅程度啦,米線嘅多少,都好似抽獎咁。而今次亦都係一樣。今次叫咗小辣,本人就覺得辣嘅程度爭少少,似乎俾咗微辣嘅份量。本身米線嘅份量亦都非常少,可能要睇煮嗰個人隻手大定細。而餸嘅種類都好似比之前食少左。🥴可能因為百物騰貴,不過總括而言,比起其他連鎖店,都係一個好嘅選擇。
星期日趕住喺限晚市堂食前填包肚,去左呢間雲桂香。

雲桂米線(小辣)
2022-01-23
下午茶