2018-01-15
想寫呢間食評好耐,終於有時間了!其實由未食過到現在已食左好多次(2017食左超過6-8次,2018未食),本來就係要去OpenRice search下有咩好食,就比我找到呢間悅興嘅食評,見食評雖少,但也是好評(但卻是2013,真係n年前),就當比次機會大家去試下啦!點知一試愛上!第一次來跟舊食評叫蟹肉蒸蛋啦,再叫最愛叫嘅小菜咕嚕肉,d餸黎到賣相靚已好吸引仲要份量大(細食者真係唔好一人叫一個小菜,唔係真係食唔哂架!)蒸蛋又香又滑,蟹肉唔多但真係蟹肉黎,唔係蟹柳),好味!(不過近兩次去都冇左蟹肉蒸蛋了,只有其他蒸蛋)到咕嚕肉,甜酸適中,啖啖肉,好味!份量真係超大,我地兩個唔細食都食到飽到上心口!經過呢次之後,我就連續去左幾個星期,仲帶埋家人去食,試埋脆皮燒雞,元蹄等等,都係好好味,冇失望!服務就一般正常啦,家庭式經營咁,老闆都幾友善架!真心推介!