2021-02-14 599 瀏覽
一入到嚟已經覺得環境幾好,好開揚,同其他枱都有段距離,感覺有私隱啲我地係坐中間嗰排,張枱好頂腳,全程都要將對腳打側放先得見有啲枱係咁,有啲又唔係咁睇嚟下次book位最好講明梳化位唯一一個缺點已經講完之後都好好~坐低冇耐就會俾張紙我地揀咸點甜點,好flexible我地第一次嚟,望完張紙都冇咩特別唔想食,所以全部都填哂2~3層架一嚟到朋友就好開心成功俾到驚喜佢每次侍應過嚟serve我地都會講一次happy birthday, 服務超好(生日牌好似要加$50)頂層:合核拿破崙,柚子撻,藍莓乳酪慕絲中層:西班牙風乾火腿伴蜜瓜(影唔哂),醬燒吞拿魚牛油果紫蘇葉,鮑魚雞肉撻,三文治,香草三文魚配刁草酸忌廉底層:scones, tiramisu, 綠茶蛋白卷蛋糕除咗scones之外,其他都幾好食scones好似淋咗,似麵包另外仲有3款咸點(鴨肝焦糖菠蘿卷,黑松露菌忌廉龍蝦酥盒,炸蝦漢堡伴明太子蛋黃醬蕃茄包),我地食完3層架先食呢碟,所以已經凍凍地,不過漢堡凍咗都好食!我地由兩點半坐到差唔多六點,超級大滿足用恆生信用卡好似有8折定85折,食咁多嘢坐咁耐每人都係二百幾蚊咋,抵絕對有機會再嚟,不過一定要訂
我地係坐中間嗰排,張枱好頂腳,全程都要將對腳打側放先得
見有啲枱係咁,有啲又唔係咁
睇嚟下次book位最好講明梳化位

唯一一個缺點已經講完
之後都好好~

坐低冇耐就會俾張紙我地揀咸點甜點,好flexible
我地第一次嚟,望完張紙都冇咩特別唔想食,所以全部都填哂2~

3層架一嚟到朋友就好開心
成功俾到驚喜佢
(生日牌好似要加$50)

頂層:合核拿破崙,柚子撻,藍莓乳酪慕絲
中層:西班牙風乾火腿伴蜜瓜(影唔哂
底層:scones, tiramisu, 綠茶蛋白卷蛋糕

除咗scones之外,其他都幾好食
scones好似淋咗,似麵包

我地由兩點半坐到差唔多六點,超級大滿足

絕對有機會再嚟,不過一定要訂坐梳化位
慶祝紀念
生日