2016-05-08 178 瀏覽
今次黎既呢間cafe 都幾特別晚餐set dinner係有西式既蘑菇湯/番茄湯/沙拉/主菜/甜品/飲品先講餐廳嘅前菜同沙拉呢間cafe 特別在用佐好多菇做配料,中意菇既朋友真係岩晒,佢個蘑菇湯菇味真係好重,因為佢真係用佐好多蘑菇溶去煲👍🏻👍🏻足料,每一口都充滿蘑菇粒😆 而沙拉都加入佐切片菇菇😌好特別 我地都系第一次食👻👻 車打芝士安格斯牛柳漢堡伴薯條呢個burger 用既係原塊牛柳做7成熟加埋車打芝士岩岩好,其他既burger 無得比😍😍仲有我中意嘅闊薯條 成個配搭一流❤️ 雪糕:我地簡左綠茶味 有淡淡綠茶味, 奶味反而比更重, 加上有小小水果作伴🍐🍋🍅🍑🍧 甜品:每日不同,由甜品師決定, 呢款系櫻花忌廉斑戟卷, 味道有點失望我淨系食得出有小小嘅蛋味, 因為斑戟卷雪得太耐, 缺乏了斑戟原有嘅鬆軟🙄
今次黎既呢間cafe 都幾特別

先講餐廳嘅前菜同沙拉