2017-09-08 1825 瀏覽
朋友介紹食好西就黎試下啦,吾知係咪小店關係服務通常都比較好。整壽司個果應該係老闆,好nice,都有介紹邊D好食,聽到難得有既秋刀刺身,不得不試。先黎個前菜係正常既,個蕃茄好好食呀,如果成個蕃茄我會更開心。明太子雞亦,香既~有D辣辣地都幾野味,不過吾係我目標。我既秋刀BB好靚,相機可以食先,不過吾人人like,我好鍾意魚味,所以非常吸引同好食。最驚喜係。。。活赤貝同活帶子,活帶子第一次食,原來質感同味道係咁架,"真。帶子"質地係有少少一絲絲,甜既。帶子群邊超爽,超甜。活赤貝堅新鮮。可能壽司店係主打壽司刺身,所以追加壽司。油甘~有D爽,魚油好香,正常。拖羅~成口油,真係好耐無食過哩個質地。海膽~好豐滿,一D都吾孤寒,係中環哩D價哩個質素哩個份量真心抵既。最後叫埋個柚子雪芭,完美一餐。好感恩香港地仲有人情味既店,所有員工都好nice,朋友介紹無錯,真係可以再返吃,希望佢地可以keep到水準,香港真好食既店越黎越少,所以支持一下打編食評。加油!
明太子雞亦,香既~有D辣辣地都幾野味,不過吾係我目標。
我既秋刀BB好靚,相機可以食先
,不過吾人人like,我好鍾意魚味,所以非常吸引同好食。
最驚喜係

可能壽司店係主打壽司刺身,所以追加壽司
最後叫埋個柚子雪芭,完美一餐。
2017-09-08
  • 刺身