2019-07-08
有heart餐廳-意粉pizza自家制前幾日收工同男友去左西環果頭睇醫生,之後就喺附近搵嘢食,食晚餐。見到呢間餐廳好似唔錯,係自家手制嘅意粉,同埋好似開咗無耐,就食下。餐廳都裝修得幾好,感覺似日式西餐店,有吧枱。餐廳係快餐模式,先排隊點餐俾錢,黎待應送餐。我地叫左兩個主食,一個小食。每一個主食都可以架$20或者$25升級要沙律,湯同嘢飲。 菠菜三文魚忌廉意粉 +$25升級跟沙律,餐湯同嘢飲,自家風味手工pizza,同埋半份滋味烤雞扒。菠菜三文魚忌廉意粉 好食!d白汁岩岩好,吾會太乾,又吾會太多,條條意粉都痴到白汁。另外配料菠菜同三文魚分量都ok。果然係自家行意粉,d意粉彈牙好食。自家風味手工pizza店員話係即拉,所以15分鐘先上台,等得都抵,因為個pizza底真係吾錯,夠薄,仲岩岩上熱辣辣,好軟熟。同埋係9寸size,$72抵食半份滋味烤雞扒有雞扒之餘,原來仲有薯角同粟米粒,呢個抵食,$35。雞扒係日式醬汁烤,入味,薯角面加左小小辣粉炸,香口滋味。自家制,價錢又抵,又冇加一,返兜之選!
餐廳都裝修得幾好,感覺似日式西餐店,有吧枱。
菠菜三文魚忌廉意粉
果然係自家行意粉,d意粉彈牙好食。
自家風味手工pizza
同埋係9寸size,$72抵食
半份滋味烤雞扒
有雞扒之餘,原來仲有薯角同粟米粒,呢個抵食,$35。
雞扒係日式醬汁烤,入味,薯角面加左小小辣粉炸,香口滋味。
自家制,價錢又抵,又冇加一,返兜之選!