2008-04-08 5 瀏覽
盲樁樁響openrice 搜查到呢間野, 見d 相影出黎個環境好似幾好, 地點又唔難搵,星期一放工出mk辦完事後就上左黎試下到達時未夠7點, 時候尚早, 即使我地得兩個人侍應都主動俾張u形梳化位我地坐, 坐得好舒服雖然呢度叫八麵玲瓏, 但佢既主打唔係麵, 麵既選擇無想像中咁多, 自己叫左個牛扒set dinner , 朋友叫了豬頸肉上海拉麵, 佢地上菜好快, 野食都ok有水準最抵讚係佢地既座位間格, 即使地方面積好細, 但基本上每枱客都有privacy, 唔會同隔離枱坐得近到好似搭枱咁, 由於咁樣, 全場座位有限我地走既時候已經八點,呢個時間差不多full house想同朋友靜靜地傾下偈, 普普通通食餐飯, 呢度絕對推介, 有heart 既上樓cafe應該支持下!

我地走既時候已經八點,呢個時間差不多full house