2019-08-21
樓上cafe最緊要就腳,to-gather cafe 係正旺角就最適合不過喇!本身見到party set好吸引,不過我地得兩個人都係叫dinner set食正餐岩啲。餐湯係蘑菇湯,上面有面包碎飲品朋友叫左生薑蜜,薑味好重,飲完成個人暖曬,仲可以消下膩感養生之選必叫五寶茶,有齊杞子、桂圓、紅棗、菊花、玫瑰,安神補血,清熱明目,可以俾我補一補身體沙律好大份,新鮮冇雪櫃味,醬汁都唔少,特別醒胃!泰式青咖哩飯(雞肉):冇諗過cafe嘅咖哩都食得過喎,椰香味好香濃,雞肉嫩身一啲都唔鞋,仲有啲菜同紅蘿蔔配料。白汁香蒜蜆肉意粉:意粉軟硬適中食落有彈性,蜆肉都有鮮味紐約芝士蛋糕一食落就成口好香濃嘅芝士味,蛋糕質感細緻滑溜,出色藍莓芝士蛋糕同樣味道濃郁,質感軟滑入口溶化,依間啲蛋糕真係必食,好掂
沙律好大份,新鮮冇雪櫃味,醬汁都唔少,特別醒胃!
白汁香蒜蜆肉意粉:意粉軟硬適中食落有彈性,蜆肉都有鮮味