2023-10-15
阿仔在疫情前已提出要去海底撈食火鍋睇變臉,後來因為疫情,一直都沒有了變臉節目,今次就以老公同奶奶生日為由,嚐了第一次的海底撈火鍋。事前book位時已跟職員溝通好是慶祝生日同埋好想睇變臉,職員都安排好,喺我地離座前,可以睇到變臉表演,真的好精彩,好開心。跟住慶生會有職員帶埋音響到我們的座位唱生日歌,幫我們拍照,真係超正!食物方面係有啲貴,但係都係非常新鮮,最忘不了便是日本和牛,真係入口即溶既感覺!毛肚都係勁爽口呀!都叫左不同的麵類,都好有特色,好好味!有手喺我地面前拉既面,浸左落湯以為會好癡,但一口咬落,又真係出乎意料的好好口感。呢度服務真係無100都要俾95分!叫左個人頭15元的任飲柑桔蜜,職員會盡量在你未見杯底就即刻幫你添,令你感受到絕對可以俾你任飲的感覺, 個鍋啲湯職員見到差不同,不用我叫佢自動嚟加湯,試問在香港有呢種服務,夫復何求。實在難能可貴,雖然係貴,但買服務都差不多啦!值得再去
都叫左不同的麵類,都好有特色,好好味!