2024-06-20
服務幾好,比兩年前大有進步。兩年前未入伙之前嚟呢度食過一次嗰陣時覺得幾貴同埋嘢食麻麻地。所以住咗入嚟一直冇試過,但係聽街坊講都唔錯咁就試吓因為聽聞樓上嗰間飲茶評語更加差。今日嚟到首先服務都唔錯,啲阿姐仲對小朋友好好係咁同佢哋問幾多歲問佢哋讀書幾熱情,而且平時食蝦餃要另外攞辣油通常啲茶樓都唔記得佢喺枱面已經有晒所有嘅醬料唔使追,蝦餃都幾大粒入邊啲蝦都爽滑鮮甜比想像中好流沙包入邊嘅餡都幾多好流沙吓!小朋友幾鍾意食跟住仲有啲午餐又有飯有麵咁樣嘢飲就要另外嗌啦雖然要加錢例如$10杯檸檬茶但係就非常好因為平時茶樓冇檸檬茶,奶茶呢啲呢度就有!檸檬茶都有茶餐廳水準檸檬都有幾多片都新鮮FRESH加少少錢都冇所謂,又唔算貴山竹牛肉球都有正常水準都係好軟滑,有牛肉味^ ^最後問小朋友使唔使搽錢佢都話要嘅不過我諗香港好多地方都要只係大陸先唔使咁順便問吓茶錢幾錢原來只係$5都覺得合理非常好啲茶都幾香濃
跟住仲有啲午餐又有飯有麵咁樣
嘢飲就要另外嗌啦雖然要加錢
例如$10杯檸檬茶
但係就非常好
加少少錢都冇所謂,又唔算貴
山竹牛肉球都有正常水準都係好軟滑,有牛肉味^ ^