2021-08-23 607 瀏覽
第一次寫負評。一家幾口,2:45pm行街經過,見人唔多,雖然冇下午茶餐牌,反正未食 lunch,平均$100 set lunch,咁就食 set lunch。坐低就覺得唔多對路,餐枱好鬆,間隔板有污漬,餐具有印。落 order,黑面女侍應落單,叫 rib eye, medium,問要幾成熟(吓?!) ,卡邦尼意粉,幾杯唔同類嘅咖啡。去洗手間洗手,衞生尚可,甚多雜物,非常狹窄。等10分鐘,咖啡先上,因為枱面鬆,放低時倒舍咗唔少,一句唔好意思都冇,算!又過5分鐘,唔熱嘅忌廉湯嚟喇, very thick,雖然接受唔到,但都冇退貨。又過左20分鐘,rib eye到,overcooked,接近全熟,再過5分鐘,卡邦尼碎上,談何 Al dente。BTW, 食到尾有舊塵飄落意粉度,算,反正差不多食完。戴眼鏡男侍應埋單,同出一轍,黑面,可能我欠咗佢,想反映下都慳返。唔收咭,畀現金。下次仲敢去咩!等等等....等到唔熱嘅餐湯幾近全熟嘅medium rib eye觀察所得 全店黑面!!硬件失修,軟件唔掂

下次仲敢去咩!等等等....
等到唔熱嘅餐湯
幾近全熟嘅medium rib eye
觀察所得 全店黑面!!
硬件失修,軟件唔掂