2017-11-01 702 瀏覽
話說今日帶住一家10幾人去飲早茶!早上8點幾就去到9點入座!食到中午12點幾!點解呢?因為服務質素實在差到想反枱!畫完單寫埋枱號落單!都可以落漏晒d單既!想問下你地d服務員係咪無紙巾去廁所,攞d落單紙去抹屎忽??前後共落6張單!只同我入左3張!仲要落漏野!另外果3張不翼而飛!!問你地點解仲未有野上,仲要大大聲話: 未落單,無收到錢想點呀?我都想問你想點呀!叫左咁多野10幾個人坐係度等食!點知最後同我講無落單,一句道歉認錯都無,仲借口多多話,借口1:人手唔夠。(你地內部問題關我咩事,等咁耐無野食,我已經無即時催已經體諒左你地人手少!如果再唔催係咪要等到晚市先知原來你地無幫我入單?)借口2:佢唔係做落單既唔關佢事!(唔關你事你走來同我吵咩野?搵個關事既同我講囉)總之以後唔會幫襯。

總之以後唔會幫襯。