2022-05-17 94 瀏覽
今日黎到屯門一田超市隔離有間西式小店,價錢幾抵,又見到唔少好評,就坐低試吓。炸蠔🦪$18/2件炸得好香脆,粒蠔都唔係好細粒個啲,鮮甜好味,下次會再叫🤤炸薯條🍟$18好大份好抵食!啱啱炸起熱辣辣,脆卜卜,不過上菜時好似冇落鹽,只有少少胡椒粉,我中意食鹹啲,覺得唔夠味,所以問老闆攞左啲鹽,落完就好好味,呢個價錢黎講絕對抵食😋老闆推介新菜色:鱸魚併薯蓉沙律$98🐟🥔🥗老闆冇介紹錯,魚肉好厚,配意大利醋汁,味道簡單清香,好食!薯蓉香綿幼滑,沙律新鮮爽脆配柚子醋,味道清香,仲有多士粒,令口感再多少少層次👍🏻肉醬千層麵$58千層麵係正中間,側邊以薯蓉圍住,肉醬味唔算突出,不過有拉絲芝士補返,係呢餐裏面相對比較一般。下次會試其他凍朱古力$35香濃朱古力,重鮮奶味,唔係落重糖水個啲,大大杯,正!老闆好好人,會問返我哋好唔好食,覺得真心想煮好食物俾人,整體黎講好好食,會再幫襯😋

炸蠔🦪$18/2件
炸得好香脆,粒蠔都唔係好細粒個啲,鮮甜好味,下次會再叫🤤

炸薯條🍟$18

老闆推介新菜色:鱸魚併薯蓉沙律$98🐟🥔🥗

肉醬千層麵$58

凍朱古力$35
香濃朱古力,重鮮奶味,唔係落重糖水個啲,大大杯,正!