餐廳: 譚仔三哥米線 (吉祥樓)
資訊:

2018-09-19 562 瀏覽
其實成日都食譚仔,冇乜特別唔會寫食評。因小妹喺元朗住左一段時間,但係未搵到一間啱食的譚仔,所以今日食完好開心🤣🤣忍唔住寫返兩句。一個人食,入到鋪頭姐姐安排我和另一個人搭一張圓枱,好鬆動,可以放到手袋係旁邊的座位。好快有人落單,態度都好友善。有一排都冇見過譚仔有這樣的服務。比起Yoho嗰間,服務專業好多。可能因為沒有逼爆的情況,唔會過於繁忙。叫咗嘢食, 10分鐘內就上晒枱,湯底好熱,味道同平時一般差不多,冇乜特別。但係留意到就算舖左地氈的地板,都好乾爽。對於鋪頭嘅整潔,好喜歡。店長都好親力親為落單,仲會介紹唔熟悉餐牌嘅媽媽們食咩👍🏻