(非會員)
2006-12-04 54 瀏覽
我同我家姐屋企人,8個人,我家姊先到,佢就一尾推貴到飛起既野,像拔蚌,龍蝦,鮑魚。但係我家姊鐘意食龍蝦同像拔。所以佢一口就叫左,但係叫佢整隻”細細隻”黎,店員一見我家姊咁豪,就即刻勁推冰鎮蝦,冰鎮鮑魚。佢叫過個龍蝦個頭就用上湯蚊,再用”鮑魚吸一吸味”,嚇到我姐夫死。佢地就更係話唔洗啦,現後我一到,d海鮮開始黎,隻像拔同龍蝦大碟到檯都放唔落,如果d店員係好d既,會提下我地叫得太多,or 幫我地拿細隻點既,我地已經煩緊點清之濟,佢地重係咁走黎問要唔要加d送,係咁推銷貴到飛起既野,明知我地都放到一檯都係。現後我地推左佢之後,我地再開始食,都未到一半,佢又走黎問要唔要甜品。我真係比佢煩死。以後一定唔會再去。又唔係咁好食。都唔知為乜。埋但3700。嚇死人。