2023-06-27
第一次同同事去食,大約12:45入座,落單要用手機掃QR code。我落單叫左個鯖魚定食,然後等左半個鐘都未有野食,期間都催過2-3次啲職員,得到嘅回覆係:「因為啲魚係即時煎嘅 所以會等大約15分鐘」,然後我再答:「但係我已經等左超過半個鐘,我同事個飯都食完喇」,之後個職員覆左句:「幫我睇睇」,但依然無人再處理。再過左大約10分鐘,個定食餐終於上左,果時我都已經等到黑曬面,個職員係咁意講左句:「唔好意思」之後就急急腳走左..而我完全感受唔到道歉個誠意係邊。總括黎講,服務態度真係好差同埋效率好慢,如果明知係即煎嘅魚要等,唔該至少係menu寫明,不過我唔認為會有邊位客人會願意係lunch hour 等40分鐘上一個餐?同場亦都見到其他客人等左好耐都未有餐上,效率有極大改善空間。食物方面都算唔錯,條魚都煎得幾好又無乜大骨,但因為等左太耐,又餓又無心情食,下次都唔會再考慮食多次。