2019-10-04 37 瀏覽
好耐無無中菜啦!先黎一個前菜 好特別 炸左既鱔條食落好似日本魚乾 用左一個香橙汁去配搭 令到成件事爽脆得黎又唔會太過油膩 作為開胃菜一流再黎就係惹味可口既乾煸四季豆 大家可以睇下隻碟 唔會有太多汁係度 唔會太濕 咁先做到乾煸既乾 而且唔會太辣 相信大部分人都食到呢個炒飯都好出色架 可以見到好乾身 食多兩碗都唔會覺得好滯 好有水準朋友話好耐都無煮肉食 所以叫左個片皮鴨 食得出鴨味 唔會有一陣陣雪味 即使皮既位都唔會太油膩 配埋青瓜同埋麵粉皮 飽曬!去中式菜館點可以唔食埋個小籠包架皮薄 餡靚 重點係個湯唔會過咸 恰到好處順帶一提 回想起即使餐廳多人 店員同經理都主動過黎幫我地影相 仲要唔止影一張 覺得好好服務態度 欣賞你地

去中式菜館點可以唔食埋個小籠包架
皮薄 餡靚 重點係個湯唔會過咸 恰到好處