2021-06-20
首先要多謝牛角美麗華分店的前台,經理,執檯員,服務員!全部都好有禮貌,服務態度精神可嘉點解因為本人在昨日在該店午餐,因為朋友同我掉轉左位置坐不小心把iphone留左糸檯上,就埋單走左,後來差不多黃昏才發現唔見左,我就打電話給自己個部iphone發現仍可接通,想起極有可能留左糸該店,第二日早上朋友糸佢地的會員收到該店通知有執到我部電話,朋友通知我找到了,我再打電話去問,接電的店員已清楚事情,可除時到店取回,到了店面就找店員,立刻叫我跟住佢,另外一個服務員打開櫃門就見到我部機,我用指紋打開部電話證明我糸機主,物歸原主!十分感激,全部過程每位員工都知道這件事。我地一行四人我食燒肉定食A,另外兩位食香葱炸雞飯,食物質素高,種類繁多,已經約下次再去
全部都好有禮貌,服務態度精神可嘉