餐廳: Bugis@叻沙・海南雞飯
資訊:

2018-07-31 512 瀏覽
如果大家想舒舒服服嘆美食的話就唔好黎食!點解?呢個係我慘痛+憤怒既經歷==============================今日6:45pm睇完戲諗住自己去享受下食物. waiter問我願唔願意搭枱我無所謂就入咗去坐==============================服務太惡劣忍唔住要開ac黎鬧鬧佢食食下我隔離張4人枱空咗+我對面位都走咗而我食咗30分鐘都差唔多食完有個waiter特登行到我面前 指住我 話有6人枱等緊都唔緊要 反正我食完未走lor點知佢見我無郁動就叫曬個6個人坐入黎呀!唔係!係逼埋黎!我覺得你同我講聲佢地坐我okay你坐咗4個人係隔離枱先都得你夾硬逼d人貼住我坐就太誇張了!==============================食物order咗個套餐有小食+主菜+飲品叻沙味道其實okay 都幾足料小食(米紙脆春卷)感覺上係新鮮炸出黎既飲品(凍檸檬薏米水)就普通==============================衛生坐我對面的女士飲過既茶杯無收走!好容易就會用咗上一手飲過既杯!==============================結論如果
如果大家想舒舒服服嘆美食的話就唔好黎食!
點解?呢個係我慘痛+憤怒既經歷

今日6:45pm睇完戲諗住自己去享受下食物.
waiter問我願唔願意搭枱

而我食咗30分鐘都差唔多食完
有個waiter特登行到我面前 指住我 話有6人枱等緊
都唔緊要 反正我食完未走lor
點知佢見我無郁動就叫曬個6個人坐入黎

呀!唔係!係逼埋黎!

我覺得你同我講聲佢地坐我okay
你坐咗4個人係隔離枱先都得
你夾硬逼d人貼住我坐就太誇張了!
食物

order咗個套餐有小食+主菜+飲品
叻沙味道其實okay 都幾足料
小食(米紙脆春卷)感覺上係新鮮炸出黎既
飲品(凍檸檬薏米水)就普通
坐我對面的女士飲過既茶杯無收走!
好容易就會用咗上一手飲過既杯!

結論
如果大家想舒舒服服嘆美食的話就唔好黎食!
2018-07-31
2 分鐘 (堂食)